Full Screen தமிழ் ?
   🏠  Lyrics  Chords  Bible 

Ezekiel 48:1 in Tamil

Ezekiel 48:1 Bible Ezekiel Ezekiel 48

எசேக்கியேல் 48:1
கோத்திரங்களின் நாமங்களாவன: வடமுனைதுவக்கி ஆமாத்துக்குப்போகிற எத்லோன் வழியின் ஓரத்துக்கும், ஆத்சார்ஏனானுக்கும் ஆமாத்தருகே வடக்கேயிருக்கிற தமஸ்குவின் எல்லைக்கும் உள்ளாகக் கீழ்த்திசை துவக்கி மேற்றிசைமட்டும் தாணுக்கு ஒரு பங்கும்,

1 The Lord reigneth, he is clothed with majesty; the Lord is clothed with strength, wherewith he hath girded himself: the world also is stablished, that it cannot be moved.

2 Thy throne is established of old: thou art from everlasting.

3 The floods have lifted up, O Lord, the floods have lifted up their voice; the floods lift up their waves.

4 The Lord on high is mightier than the noise of many waters, yea, than the mighty waves of the sea.

5 Thy testimonies are very sure: holiness becometh thine house, O Lord, for ever.


எசேக்கியேல் 48:1 in English

koththirangalin Naamangalaavana: Vadamunaithuvakki Aamaaththukkuppokira Ethlon Valiyin Oraththukkum, Aathsaaraenaanukkum Aamaaththarukae Vadakkaeyirukkira Thamaskuvin Ellaikkum Ullaakak Geelththisai Thuvakki Maettisaimattum Thaanukku Oru Pangum,


Tags கோத்திரங்களின் நாமங்களாவன வடமுனைதுவக்கி ஆமாத்துக்குப்போகிற எத்லோன் வழியின் ஓரத்துக்கும் ஆத்சார்ஏனானுக்கும் ஆமாத்தருகே வடக்கேயிருக்கிற தமஸ்குவின் எல்லைக்கும் உள்ளாகக் கீழ்த்திசை துவக்கி மேற்றிசைமட்டும் தாணுக்கு ஒரு பங்கும்
Ezekiel 48:1 in Tamil Concordance Ezekiel 48:1 in Tamil Interlinear Ezekiel 48:1 in Tamil Image

Read Full Chapter : Ezekiel 48