Full Screen தமிழ் ?
   🏠  Lyrics  Chords  Bible 

Numbers 27:3 in Tamil

Numbers 27:3 Bible Numbers Numbers 27

எண்ணாகமம் 27:3
எங்கள் தகப்பன் வனாந்தரத்தில் மரணமடைந்தார்; அவர் கர்த்தருக்கு விரோதமாகக் கூடின கோராகின் கூட்டத்தாரில் சேர்ந்தவர் அல்ல, தம்முடைய பாவத்தினாலே மரித்தார்; அவருக்குக் குமாரர் இல்லை.

1 The Lord reigneth, he is clothed with majesty; the Lord is clothed with strength, wherewith he hath girded himself: the world also is stablished, that it cannot be moved.

2 Thy throne is established of old: thou art from everlasting.

3 The floods have lifted up, O Lord, the floods have lifted up their voice; the floods lift up their waves.

4 The Lord on high is mightier than the noise of many waters, yea, than the mighty waves of the sea.

5 Thy testimonies are very sure: holiness becometh thine house, O Lord, for ever.


எண்ணாகமம் 27:3 in English

engal Thakappan Vanaantharaththil Maranamatainthaar; Avar Karththarukku Virothamaakak Kootina Koraakin Koottaththaaril Sernthavar Alla, Thammutaiya Paavaththinaalae Mariththaar; Avarukkuk Kumaarar Illai.


Tags எங்கள் தகப்பன் வனாந்தரத்தில் மரணமடைந்தார் அவர் கர்த்தருக்கு விரோதமாகக் கூடின கோராகின் கூட்டத்தாரில் சேர்ந்தவர் அல்ல தம்முடைய பாவத்தினாலே மரித்தார் அவருக்குக் குமாரர் இல்லை
Numbers 27:3 in Tamil Concordance Numbers 27:3 in Tamil Interlinear Numbers 27:3 in Tamil Image

Read Full Chapter : Numbers 27