Full Screen English ?
   🏠  Lyrics  Chords  Bible 

ரூத் 1:9

ରୂତର ବିବରଣ 1:9 தமிழ் வேதாகமம் ரூத் ரூத் 1

ரூத் 1:9
கர்த்தர் உங்கள் இருவருக்கும் வாய்க்கும் புருஷனுடைய வீட்டிலே நீங்கள் சுகமாய் வாழ்ந்திருக்கச் செய்வாராக என்று சொல்லி, அவர்களை முத்தமிட்டாள். அப்பொழுது அவர்கள் சத்தமிட்டு அழுது, அவளைப் பார்த்து:

0 To the chief Musician on Neginoth, A Psalm or Song.

1 God be merciful unto us, and bless us; and cause his face to shine upon us; Selah.

2 That thy way may be known upon earth, thy saving health among all nations.

3 Let the people praise thee, O God; let all the people praise thee.

4 O let the nations be glad and sing for joy: for thou shalt judge the people righteously, and govern the nations upon earth. Selah.

5 Let the people praise thee, O God; let all the people praise thee.

6 Then shall the earth yield her increase; and God, even our own God, shall bless us.

7 God shall bless us; and all the ends of the earth shall fear him.


ரூத் 1:9 ஆங்கிலத்தில்

karththar Ungal Iruvarukkum Vaaykkum Purushanutaiya Veettilae Neengal Sukamaay Vaalnthirukkach Seyvaaraaka Entu Solli, Avarkalai Muththamittal. Appoluthu Avarkal Saththamittu Aluthu, Avalaip Paarththu:


Tags கர்த்தர் உங்கள் இருவருக்கும் வாய்க்கும் புருஷனுடைய வீட்டிலே நீங்கள் சுகமாய் வாழ்ந்திருக்கச் செய்வாராக என்று சொல்லி அவர்களை முத்தமிட்டாள் அப்பொழுது அவர்கள் சத்தமிட்டு அழுது அவளைப் பார்த்து
ரூத் 1:9 Concordance ரூத் 1:9 Interlinear ரூத் 1:9 Image

முழு அதிகாரம் வாசிக்க : ரூத் 1